event-se-q3-solution-healthcare

Seminar

Lyssna på Diakonhjemmet Sykehus om dataanalys för hälso- och sjukvård

Date: 1 september 2016
Time: 08:30 – 12:15 CET
Venue: Elite Park Avenue, Kungsportsavenyn 36
Location: Göteborg, Sweden

Möjligheterna att genom visuella dataanalyser förbättra vården har aldrig varit mer verklig än nu. Analysverktyg levererar mätbara resultat inom hälso- och sjukvård i allt från minskade kostnader till förbättringar av vården. Oavsett om du är på väg att starta din analysresa eller om du redan har börjat, är detta seminarium för dig.

Möt David Bolton, Qliks Global Industry Solution Director for Healthcare, och Anders Mohn Frafjord, VD på Diakonhjemmet Sykehus och hör dem berätta om hur visuell dataanalys ger olika intressenter inom hälso- och sjukvård, i kliniska, operativa och finansiella roller, oöverträffad insikt.

Delta den 1 september för en fullspäckad halvdag om:

  • Hur stödja värdebaserad vård med hjälp av analys
  • Hur Diakonhjemmet Sykehus ger sina chefer och anställda möjlighet att nå sina mål och inte bara mäta måluppfyllelse i efterhand. Hur Qlik används för att följa upp patientsäkerheten och göra prediktiva analyser för att kunna fatta goda beslut.
  • Tips inför implementation av dataanalys inom hälso- och sjukvård
  • Insikter från 400 hälso- och sjukvårdsledare i en global HIMSS undersökning
  • Kundhistorier och Qlik demos
  • Varför fler än 1 500 hälso- och sjukvårdsorganisationer använder Qliks platform för visuell dataanalys

Missa inte denna unika chans att höra Diakonhjemmet Sykehus berätta om hur de arbetar med dataanalys samt nätverka med andra som också arbetar inom hälso- och sjukvård.

Delar av seminariet är på engelska och norska.